Nyitólap Magazin

Hírek, aktualitások, programok

Találatok: 17-32 | Összesen: 65 találat 5 oldalon. előző következő

2014.február 15. 18.30

Megmutatjuk Badacsony, a Vulkánok völgye és a Balaton romantikus, sokaknak ismeretlen arcát, szépségét: különböző kirándulásokra, túrákra, pincelátogatásokra, borvacsorákra, vártúrára és még számtalan különleges programra csábítjuk a bor és az aktivitás jegyében.

A 2014-es Borbarangoláson a tradicionális balatoni, bakonyi gasztronómiát szeretnénk bemutatni Bakó Ambrus és a Villa Sandahl kiváló borai kíséretében.



Svédasztalos menüsor:

Előételek
Badacsonyi halderelye
Mangalicás tepertőkrém házi bagettel
Válogatás a vidék sajtjaiból kávéval és mézzel

Levesek
Tárkonyos vadragu leves kukorica gombóccal
Parázson sült paprikakrém leves

Főételek
Fényezett csirke supreme, vajas kerti zöldségek rétes kabátban
Töltött szűz hálóban sütve baconba göngyölve, pirított parázs burgonyával
Szürkeharcsa paprikás újragondolva

Desszertek
Bonvino süteményválogatás
Szent György-hegyi rétes

A borvacsora ára nem házvendégeknek 8.900 Ft / fő

Programok
Délelőtt 11.00-től badacsonyi bakancsos bortúra
Este 20.30-tól Hangácsi Márton unplugged koncertje

Szeretettel várunk minden kedves Borkedvelőt!
Tegyen próbára minket! Élje át Badacsonyt!




További információs és foglalás:
8261 Badacsony, Park u. 22.
+36-87/532-210
sales@hotelbonvino.hu
www.hotelbonvino.hu

2013.december 30.

December 30-án Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint szórakoztatja a Nagyérdeműt. Mi már nagyon várjuk!
A koncertre korlátozott számban nem lakóvendégeket is fogadunk 1.500Ft /fő jegyáron.
Helyfoglalás és információ a 87/532-210-es telefonszámon !

Harcsa Veronika saját kvartettjét 2005-ben alapította, a sztenderdek magával ragadó előadása után mára saját szerzemények is a repertoárra kerültek, nem is akármilyen fogadtatással. Felvételeik nem csak a hazai közönséget nyűgözik le, Japánban mindkét lemeze vezető helyen szerepelt a legnagyobb lemezbolt-hálózat vokális jazz eladási listáin. Az est alkalmával a virtuóz Gyémánt Bálint kíséri gitáron

Szilveszter nem szállóvendégek részére

Szilveszter gyönyörű környezetben, a legjobb badacsonyi borok és finom falatok társaságában.
Egész este fergeteges Szilveszteri bál a Hello Kids zenekarral, a tombolán 2 éjszakás 2 főre szóló Bonvino utalványok találnak majd gazdára.
Éjfélkor újévi büfével és egy pohár pezsgővel köszönjük 2014-et.

Szilveszteri menü

Tárkonyos galambleves riccottás gombóccal
Sültpaprika krémleves bundázott újhagymával

Töltött angolnafalatok rukkola stólával, pirított fenyőmaggal
Kővári mangalica rózsák vörös lencse salátával
Szarvas pástétom vörösborzselével, pirított házi kaláccsal

Kecskesajttal töltött fürjpecsenye gyümölcsös vadrizs kupolával
Badacsonyi kéknyelűvel sült bőrös malackaraj, sültkáposztás burgonya borítóssal

Érlelet marhahátszín egyben sütve, balzsamecetes sült céklával, zöldbabrőzsével, krémes puliszkával
Fogas és lazac duója tésztába zárva, fűszerekkel bolondított velouté-val

Szilveszteri édes csábítás (Szilveszteri desszertválogatás)

Éjféli büfé :

Tejfölös korhelyleves füstölt csülökkel
Kemencés töltött karaj
1 pohár pezsgőre a vendégünk


15.900 Ft / fő


Helyek korlátozott számban biztosítottak, helyek csak előzetes foglalás és előleg befizetéssel állnak rendelkezésre!

Laposa Borkóstoló

2013. november 28.

2013. december 7. szombat

5 tételes vezetett borkóstoló a Laposa Borbirtok legjobb tételeivel borsnackek kíséretében


ÚJBOR Irsai Olivér 2013,
Badacsonyi Szürkebarát 2012,
Badacsonyi Olaszrizling 2012,
Badacsonyi Kéknyelű 2012,
Laposa Príma (félédes) 2012

2013. december 07. szombat

Helyszín: Nagykonferencia terem
Időpont: 20.30

A borkóstolót vezeti: Laposa Zsófia, borász
1.900 Ft / fő

Várunk szeretettel minden kedves Borkedvelőt !

A Laposa Birtok központja a Badacsony-hegy déli oldalán, a régi Bogyai úri birtokon található. A borvidéki hagyományoknak megfelelően csak fehérbort készítenek, évente átlagosan 40 000 palack Olaszrizling, Rajnai rizling, Szürkebarát, Kéknyelű, Juhfark, Sárgamuskotály, Furmint és Hárslevelű készül.A birtok irányítását - 3 gyermekük közül - 2005-ben fiuk, Laposa Bence vette át, de a család minden tagja aktívan vesz részt a vállalkozás életében, fejlesztésében.
A Laposa és a Bazaltbor márkanév már 2000-től ismert és elismert brand a magyar borpiacon.

További információ a borászatról :
www.bazaltbor.hu

November 23-án és 30-án

Skizo.Egyénisége van. Több is.

Vendégeink 5 tételes vezetett borkóstolón ismerhetik meg a badacsonytördemici SKIZO borászat legjobb tételeit.
A finom nedűk mellé a vidék sajtjait és kővári mangalica finomságokat kínálunk.

Helyszín: Konferencia terem
Időpont: 20.30.


A borkóstolót vezeti: Mező Sándor, borász

Ár : 1.900.- Ft/fő

Szeretettel Várunk minden kedves Borkedvelőt !

MIÉRT SKIZO?
Skizo. A név.
Ami arra a szinte már meghasonlott állapotra utal, amit a világban létező ellentmondások okoznak bennünk. Amikor a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang látszólag felbomlik, és úgy érezzük, választanunk kell.
Skizo. Bor és borászat.
Amiben nehéz meghozni a kiegyensúlyozott döntést. Iparszerű bortermelés vagy daccal és büszkeséggel művelt, évszázados kicsiny dűlők? Modern technológa vagy a hagyományos „apáink is így csinálták” szellem? A világ borvidékein bizonyított szőlőfajták vagy a mi Kárpát-medencei szőlőfajtáink? Globalizált élet vagy a vidéki életforma és magyar lelki alkat? Egymás ellenében ható fogalmak ezek? Szerintünk nem, mert külön-külön és egyszerre is igazak.
Skizo. Egyénisége van. Több is.

A Balaton télen sem unalmas... a Bonvino meg főleg!

A Hotel Bonvino az Adventi időszakban is külön készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Minden csomagajánlatban három tételes borkóstolóval, gesztenyesütéssel, forralt borral és délutáni süteménnyel lepjük meg Vendégeinket.

Advent négy hétvégéjén, amíg a szülők ötletet merítenek a karácsonyi menühöz a Szeremley Borház és Étteremmel közösen rendezett főzőiskolánkban, addig a lurkókat várja a kézműves játszóház ahol elkészíthetik az ötletes ajándékaikat.

Karácsonyi főzőiskolánkban Vendégeink megismerkedhetnek a bor és étel kapcsolatával, valamint az alábbi ételeket készíthetik el:

2013. november 30.
Bőrös balatoni fogas házi gyúrt tésztával, kéknyelű mártással
Szürkeharcsa paprikás, juhtúrós galuskával, zizzentett pörccel
Karácsonyi linzerek, sós teasütemények

2013. december 7.
Hagymás rostélyos, zöldséges rétessel
Szürkemarha steak erdeigombás mártással, zöldségfelfújjtal
Zeusz szelet (zeusszal lazított mascarpone krém ropogós piskóta darabokkal)

2013. december 14.
Mangalicafilé libamájjal töltve aranyló köntösbe sütve, Bakatoros mártással
Linzerkarika, csokiba mártott füge és naracsdarabok

2013. december 21.
Káposztás tésztával töltött kacsamell, vörösboros káposztával
Áldós azaz Zöldséges tárkonyos, csomboros rackabárányragu hosszúlében
Gesztenyével töltött piskóta, édes borsodóval

A főzőiskolában mindenkit kávéval és frissítővel várunk, az eredményes munka végén pedig egy közös ebéden megkóstolhatjuk, amit kifőztünk!

Tegyen próbára minket. Élje át Badacsonyt.

Lezárult "Minden ami bor, minden ami Badacsony!" nyereményjátékunk, sorsoltunk.

A 2 főre szóló, 2 éjszakás félpanziós badacsonyi élmény szerencsés nyertese: Imeli Bettina

Ezúton is gratulálunk és sok szeretettel várjuk!

A nyertest írásban, közvetlenül az általa megadott e-mail címen értesítjük.

Az őszi szünetben a Hotel Bonvino külön készül a gyermekeknek és szülőknek egyaránt: a lurkókat várja a Salföldi Major, Szigligeti vár, Zoli bohóc, gyermekfoglalkozások badacsonyi túrák, manó mozi, szalonnasütés a tábortűz mellett és "rémséges" programok Halloween alkalmából.

Amíg a gyermekek kihancúrozzák magukat addig a szülők élvezhetik aroma szauna felöntéseinket, különleges szőlőmagolajos és csokoládés kezelésekkel melengethetik át fáradt tagjaikat, esténként pedig vezetett borkóstolókon ismerhetik meg a környék „aranyát”, azaz a legjobb badacsonyi borokat.

Október 26-án, szombat délután Zoli Bohóc pöttyös bőröndje, este Beatles Est és Málik borkóstoló várja kicsi és nagy Vendégeinket.

November 2-án pedig Halloween játszóház majd Bakó Ambrus-Villa Sandahl borkóstoló Járai Márk akusztikus koncertjével fűszerezve.

A gasztronómia szerelmesei is megtalálják számításaikat, hisz a büfévacsora ételsora olyan kiváló őszi alapanyagokból épül fel, mint a tök, erdei gombák és vadak. Ezen felül szállodánkban minden csomagajánlathoz 3 tételes meglepetés borkóstolóval és gesztenyesütéssel kényeztetjük vendégeinket.

Próbáljon ki minket! Élje át Badacsonyt!

Programok az őszi szünetben - Hotel Bonvino, Badacsony

Végre itt az első szünet nyár óta!

Az őszi szünetben a Hotel Bonvino külön készül a gyermekeknek és szülőknek egyaránt: a lurkókat várja a Salföldi Major, Szigligeti vár, Zoli bohóc, gyermekfoglalkozások badacsonyi túrák, manó mozi, szalonnasütés a tábortűz mellett és "rémséges" programok Halloween alkalmából.

Amíg a gyermekek kihancúrozzák magukat addig a szülők élvezhetik aroma szauna felöntéseinket, különleges szőlőmagolajos és csokoládés kezelésekkel készülhetnek fel a télre, esténként pedig vezetett borkóstolókon ismerhetik meg a környék „aranyát” azaz a legjobb badacsonyi borokat.

2 éjszaka csodálatos környezetben a legjobb fehérborok társaságában. Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy megnyerheti ezt a 2 főre szóló, 2 éjszakás félpanziós élményt?

Tetszik az ötlet?
Akkor nem kell mást tennie, mint feliratkozni a szálloda ingyenes hírlevelére!

Hotel Bonvino, Badacsony
Magyarország első aktív és borszállodája a festői borvidéken, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, Badacsony központjában várja Önt!

A játék 2013 szeptember 20-tól 2013. október 27-ig tart, akik ebben az időszakban iratkoznak fel a hírlevélre, azok között 2013. október 28-án kisorsoljuk a nyereményt.

Szerezzen élményeket, vegyen részt a játékunkban itt: http://www.hotelbonvino.hu/hu/kapcsolat/hirlevel

Szabó Balázs rendhagyó koncertje és Laposa borest a Hotel Bonvinoban.

Szabó Balázs a badacsonyi Hotel Bonvino-ban
Fellép: Szabó Balázs
(gitár, hegedű, ének) és az Accord Quartet
2013.augusztus 23.
Koncertkezdés : 21.00

Belépőjegy nem házvendégek részére : 1.500.- Huf / fő

Jegyrendelés és további információ :
Hotel Bonvino Wines Spa recepció tel +36 87/532-210

Szabó Balázs igazi modern polihisztor: dalszerző-énekes, multiinstrumentalista, bábszínész és mesemondó. Gyermekkora óta zenél, édesapja is gitározott, szülőfalujában, a népmesei csengésű Tetétlenben pedig mindennapos volt az énekelgetés, a zene és a tánc.

Kecskeméten ismerkedett meg Kőházi „Fankadeli” Ferivel is, akivel megalapították a Suhancos nevű formációt. Két nagysikerű albumot készítettek, a 2007-es Üzenetrögzítő és a 2009-es Jól tévedni ember dolog címűt, de Balázs időközben ül.dög.élek címmel elkészített egy szólólemezt is. 2009-ben a Suhancos feloszlott, és Balázs valóra váltotta egyik gyermekkori álmát: megalapította a saját zenekarát, a Szabó Balázs Bandáját, amellyel mostanra jókora ismertségre tett szert. Az Én már nem, a Zaj, a Lego vagy éppen a Bájoló című dalok nem csak a koncertjeire járó közönség, de hamar a rádiók kedvenceivé is váltak. És hogy milyen zenét játszik zenekarával? Azt nála talán még senki más nem fogalmazta meg jobban: „Ez is valami csontok közül kifolyt muzsika, minden benne akar lenni, egész gyerekkorom: a zene, a tánc, a folk, a funky, a vér, a szív…”

A Szabó Balázs Bandájának eddig két pazar stúdióalbuma jelent meg: a debütáló lemez 2010-ben, Megcsalogató címmel, az Átjárók című dupla album pedig 2011-ben. A közelmúltban Balázs új hangzóanyaggal jelentkezett, a harmadik lemez beharangozójaként a Lovasi András féle Megadó Kiadó gondozásában kiadott egy EP-t, mely a Közelebb címet kapta.

Jelenleg is dolgozik új albumán, a stúdiózás és a koncertek közti szünetekben pedig forgat: a Közelebb EP-n megjelent dalokhoz ugyanis rövidesen klipekkel szeretne jelentkezni.

A zenekar hivatalos oldala: facebook.com/szabobalazsbandaja
A zenekar hivatalos videócsatornája: youtube.com/szabobalazsbandaja

A Bor7 ideje alatt, 2013.július 19. és augusztus 4. között az alábbi éttermekben érhető el:

Borbarátok Vendéglő, minden pénteken
Tel: 87 471 000, Cím: 8258 Badacsonytomaj, Római út 88.

Hárskert Vendéglő, minden vasárnap
Tel: 87 431 293, Cím: 8261 Badacsony, Római út 170.

Hotel Bonvino Wine Spa, minden szombaton
Tel: 87 532 210, Cím: 8261 Badacsony, Park u. 22

Katica Vendéglő, minden szerdán
Tel: 87 431 804, Cím: 8261 Badacsony Egry József sétány 7.

Muskátli Vendéglő, minden hétfőn
Tel: 87 - 471 – 167, Cím: 8258 Badacsonytomaj, Balaton út 2.

Szent Orbán Borház, minden kedden
Tel: 87/431-382, Cím: 8258 Badacsonytomaj, Szegedi Róza utca 5.

Víg Bacchus Étterem, minden csütörtök
Tel: 87/531-031, Cím: 8261 Badacsony, Kossuth L. u. 1.

Nagyszabású borfesztivált szerveznek Balatonrendesen augusztus 17-én és 18-án – ahol a balatoni ízek lesznek a középpontban.

Orbán Gergely, főszervező
Linkajánló
Az Orbán pincészet – a VSOP Balaton-felvidék tagjaként – már sok sikeres boros rendezvény megvalósításában vett részt, azonban most valami egészen különleges és nagyszabású fesztiválra készülnek.

"Egy igazi balatoni borfesztivált szervezünk Balatonrendesen, hamisítatlan balatoni ízekkel, amelyekhez a borok mellett a helyi ételek és élelmiszerek is hozzátartoznak" – hangsúlyozta Orbán Gergely főszervező, a Rendes Borfesztiválnak helyszínt adó Orbán pincészet borásza. "Színes programokkal készülünk – gondolva kicsikre és nagyokra – és bízunk benne, hogy az időjárás is kedvezően alakul majd augusztus 17-18-án."

Többek között gyermek- és szórakoztató programok, koncertek és néptánc előadások várják majd az érdeklődőket. A résztvevők 11 balatoni borászat boraiból válogathatnak és megtapasztalhatják, hogy melyik balatoni bor melyik balatoni halhoz passzol leginkább.

A frissen sült balatoni halkülönlegességekről a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. gondoskodik.
„Nem lehet jobb követe a balatoni ízeknek, mint a frissen sült, ropogós keszeg, a rántott ponty vagy a fogas filé. A Rendes Borfesztiválon ott lesz a Magyar Konyha által különdíjban részesített mobil halsütő kocsink is, amely az „Egye ki a busát a Balatonból” kampányunknak is élharcosa. Kiváló fogásokat készítünk ebből a távol-keleti eredetű, különösen egészséges húsú halból, amelynek telítetlen zsírsavai védik a szív- és érrendszert” – tudtuk meg Füstös Gábor vezérigazgatótól.

A Rendes Borfesztivál a "Balatoni bort a Balaton-partra!” című kampány újabb állomása, amelyet korábban azért hirdetett meg a két legjelentősebb borász szakmai szervezet a VSOP Balaton-felvidék és a Badacsonyi KÖR, hogy a Balaton parton kizárólag helyi pincészetek borait kínálják a vendégeknek.

A LILIOMFI újra Badacsonyban! A filmbéli eredeti helyszínen, a Szegedy Róza Ház Irodalmi és Bormúzeumban, a Turay Ida Színház előadásában!

LILIOMFI - vígjáték három részben


Időpont: 2013. július 20. szombat (esőnap: 2013. július 22. hétfő)
Kezdés időpontja: 20.30 h-kor
Helyszín: A múzeum kertjében, nyílt téren.
Jegy ára: 4900 Ft
Jegyfoglalás: online foglalás

Jegy igénylési regisztráció :május 25-től

Megközelítés: autóval (parkolás: 50 m-re az előadás színhelyétől)
hegyi taxival
gyalog
busszal a hegy lábáig (nagy busz)


Szereplők:

Szilvai Tódor, professzor: CSERE LÁSZLÓ (JÁSZAI MARI-DÍJAS)
Mariska, a nevelt lánya: RÁRÓSI ANITA
Camilla, nevelőnő: HŰVÖSVÖLGYI ILDIKÓ
Liliomfi, színész: SÖVEGJÁRTÓ ÁRON
Szellemfi, színész: BOROS ZOLTÁN
Pataki Elza, színésznő, Szomszédasszony, Schwarzné: SZABÓ ANIKÓ
Kányai, fogadós: BREGYÁN PÉTER (JÁSZAI MARI-DÍJAS)
Erzsike, a leánya: BÓDI BARBARA
Gyuri, pincér: KURKÓ JÓZSEF
Schwarz Adolf: WEIL RÓBERT / BÁCSATYAI GERGELY
Cziegler báró: TÓTH ALEX


Díszlet: Kovács Yvette Alida
Jelmez: 3D
Rendezőasszisztens: Szabó Anikó
Rendező: Mikó István (Jászai Mari-díjas)


Utalási adatok:
Kedvezményezett neve: Békássy János
Bankszámlaszám: 72800054-10008236 (Balaton-felvidéki Takarékszövetkezet)
Kérjük, minden esetben tüntesse fel a közlemény rovatban a nevét és foglalási számát!

A Badacsonyi régió ne csak borairól, hanem saját ételéről is legyen híres – röviden így foglalható össze napjaink egyik legizgalmasabb gasztronómiai kezdeményezése.

Új Badacsonyi étel van születőben



Bakonyi módra, Bácskai módra, Budapest módra – hogy csak néhányat említsünk a „B” betűvel kezdődő magyar ételmódozatok közül. „Badacsonyi módra” egyelőre nincs – de már nem sokáig. Az ország egyik legjelentősebb borász-szakmai csoportja, a Badacsonyi Kör kezdeményezésének célja egy új, Badacsonyi étel létrehozása és megismertetése a gasztronómia szereplőivel és a nagyközönséggel. Ezzel a Badacsonyi Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet egyik évekkel korábbi ötlete valósulhat meg.

„Badacsony évszázadok óta híres a boráról, ideje saját, hamisítatlan badacsonyi ételt is tenni a bor mellé” – vélekedik Váli Péter, a Badacsonyi KÖR egyik borásza, aki biztos abban, hogy a tehetséges, nemzetközi szinten is jegyzett magyar séfek igazi különlegességet fognak alkotni. „A kezdeményezést a jelenkori badacsonyi gasztronómia mérföldkövének szánjuk és bízunk benne, hogy élő hagyományt teremtünk. Ha az étel minél több vendéglő étlapjára felkerül és a háziasszonyok is megkedvelik, ráadásul badacsonyi bort bontanak majd hozzá, akkor maximálisan elérjük célunkat.”
A kreatív séf csapat tagjai: Csapody Balázs és Jahni László (Kistücsök), Orbán Béla (Magyar Parlament séfje, Országalma étterem), Takács Lajos (Olimpia, Lacipecsenye), Gál Attila (Káli Art Inn), Wolf András és Fekete Antonio (New York Kávéház és Salon Étterem).

A séfek június 10-én nyersanyagtúrán vettek részt Badacsonyban és környékén, amely során kecske- és mangalicafarmon, sajtkészítőnél, a halak kapcsán a tóparton jártak, valamint meglátogattak egy szürkemarha gulyát is. A Badacsonyi KÖR tagjainak borászatainál pedig nemcsak a badacsonyi borokra, hanem szőlőmagolajokra és a híres Kéknyelű szőlőfajta levelére is kíváncsiak voltak.

„A Badacsony ízeit keressük és ehhez nem a múltba nyúlunk vissza, hanem megnézzük, hogy a jelenben mi az izgalmas és arra építünk egy új ételt” - mondta Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök tulajdonosa.

„Újat és maradandót alkotni mindig fontos és inspiráló. Azért vállaltuk el ezt a felkérést, hogy alkossunk valami jót és a magunk eszközeivel tegyünk valamit a jövőért. Mi ehhez értünk, ezt tudjuk nyújtani, a főzés az életünk” - mondta Wolf András a New York Kávéház és Salon Étterem séfje.

Hogy lesz-e szőlőlevél, szürkemarha, balatoni harcsa, vagy kecskesajt az új Badacsonyi ételben, kiderül a hivatalos ételbemutatón, július 3-án a budapesti New York Palotában. Az elkészült receptúrát leírással és fényképekkel nemcsak az éttermeknek juttatják majd el a szervezők, hanem a Vendéglátóipari Főiskolának és Szakközépiskoláknak is, így jövőre akár már a tananyagban is szerepelhet. A Badacsonyi borfesztiválon pedig a programot támogató Hotel Bonvino séfjei fogják első ízben elkészíteni az ételt a nagyközönség számára.

Pünkösdi eljegyzés a Rózsakőnél Bonvino módra!

Előétel: Egy csinos lány, akit tiszta szívből szeretsz és összekötnéd vele az életedet.

Főétel: Hogy bizonyítsd szerelmed kényeztesd Pünkösdkor a Hotel Bonvino Wine Spa-ban.

Desszert: Május 19-én vallj szerelmet és kérd meg párod kezét a Rózsakőnél, hisz a Rózsakő-legenda szerint ez örök boldogságot ígér.

Hab a tortán: Cserébe a Hotel Bonvino meglep Titeket egy 2 személyes kényeztető Rózsakő páros masszázzsal és egy üveg pezsgővel, valamint a Szegedy Róza háznál saját eljegyzési borotokkal ihattok áldomást a jövőbeli boldog közös életre.

Ha ízlett, amit főztetek és ha eljegyzésetek valóban sikeres volt a boldog frigy megkoronázásaképp a mi nászajándékunk egy 2 napos nászutas kényeztetés!

További részletekért érdeklődjetek a 06 87 532 210 telefonszámon, vagy foglaljatok szobát nálunk →

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Winess hétköznapok
Hétköznapi pihenés a bor és wellness jegyében.
Kisfaludy-ház étterem
"A Balaton gyöngyszeme"
Akciók és csomagajánlatok
90 900 HUF / fő / 7 éj -től
28 900 HUF / fő / 2 éj -től
32 900 HUF / fő / 2 éj -től
39 900 HUF / fő / 2 éj -től
Közösségi oldalak