Nyitólap Adventi készülődés a festői Badacsonyi Borvidéken

Adventi készülődés a festői Badacsonyi Borvidéken

A Balaton télen sem unalmas... a Bonvino meg főleg!

A Hotel Bonvino az Adventi időszakban is külön készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Minden csomagajánlatban három tételes borkóstolóval, gesztenyesütéssel, forralt borral és délutáni süteménnyel lepjük meg Vendégeinket.

Advent négy hétvégéjén, amíg a szülők ötletet merítenek a karácsonyi menühöz a Szeremley Borház és Étteremmel közösen rendezett főzőiskolánkban, addig a lurkókat várja a kézműves játszóház ahol elkészíthetik az ötletes ajándékaikat.

Karácsonyi főzőiskolánkban Vendégeink megismerkedhetnek a bor és étel kapcsolatával, valamint az alábbi ételeket készíthetik el:

2013. november 30.
Bőrös balatoni fogas házi gyúrt tésztával, kéknyelű mártással
Szürkeharcsa paprikás, juhtúrós galuskával, zizzentett pörccel
Karácsonyi linzerek, sós teasütemények

2013. december 7.
Hagymás rostélyos, zöldséges rétessel
Szürkemarha steak erdeigombás mártással, zöldségfelfújjtal
Zeusz szelet (zeusszal lazított mascarpone krém ropogós piskóta darabokkal)

2013. december 14.
Mangalicafilé libamájjal töltve aranyló köntösbe sütve, Bakatoros mártással
Linzerkarika, csokiba mártott füge és naracsdarabok

2013. december 21.
Káposztás tésztával töltött kacsamell, vörösboros káposztával
Áldós azaz Zöldséges tárkonyos, csomboros rackabárányragu hosszúlében
Gesztenyével töltött piskóta, édes borsodóval

A főzőiskolában mindenkit kávéval és frissítővel várunk, az eredményes munka végén pedig egy közös ebéden megkóstolhatjuk, amit kifőztünk!

Tegyen próbára minket. Élje át Badacsonyt.

Oszd meg másokkal is Bonvino élményt: