Nyitólap Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

Badacsonyi szüreti hétvége Hotel Bonvino Wine & Spa
Szüreti hétvége Badacsonyban
39.900,- Ft/fő/2 éjtől
Október 23-i hosszúhétvége Hotel Bonvino Wine & Spa
2 éjszaka szállás büféreggelivel és büfévacsorávalBadacsonyi üdvözlet : 3 tételes vezetett borkóstoló programajánlóval és érdekességekkel a környékrőlgesztenyesütés és forralt borjátszószoba használata a gyermekeknekkorlátlan internet használat a szálloda egész területénBONVINO wellness 450 m2-en:medencejacuzzifinn-, gőz- és infra-szauna (szauna felöntések)fürdőköpeny használat
45 900 HUF / fő / 3 éj -től
Őszi szünet (2 éjszaka) Hotel Bonvino Wine & Spa
bőséges büféreggeli és gazdag büfévacsora helyi alapanyagokra épülő szezonális kínálattalBadacsonyi üdvözlet: három tételes vezetett borkóstolóházi sütemény szombatonjátszószoba450 nm-es wellness részleg korlátlan használata: medence, jacuzzi, gyermek pancsoló, finn, gőz és infra szaunakülönleges szauna felöntések minden napfürdőköpeny használatkorlátlan internet használat a szobában
37 900 HUF / fő / 2 éj -től
Márton napi hétvége Hotel Bonvino Wine & Spa
Hozza el kedvesét egy romantikus Márton napi hétvégére
39 900 HUF / fő / 2 éj -től
Bonvino balatoni nyár Hotel Bonvino Wine & Spa
7 éjszaka a festői borvidéken! Könnyed nyári szellő, napsütés, friss "roppanós”, ásványos borok és az idillt fokozó gyönyörű balatoni panoráma. Igen ez Badacsony. Az élményt a Hotel Bonvino szolgáltatási teszik teljessé: a borkultúrát megelevenítő kényelmes design szobák, 450 m ² wellness részleg, wine spa testkezelések, és a balatoni napfény minden jóságát megőrző helyi alapanyagokból készült gourmet falatok. Tegyen próbára minket !
129.900,-Ft/fő/7éj-től
Winess hétköznapok Hotel Bonvino Wine & Spa
Két éjszakás pihenés a legjobb badacsonyi borok és balatoni ínyencségek társaságában. Tegyen próbára minket, élje át Badacsonyt.
46.900,- Ft/fő/2 éjtől
Bor & Wellness hétvége Hotel Bonvino Wine & Spa
Két éjszakás hétvégi pihenés a legjobb badacsonyi borok és balatoni ínyencségek társaságában. Tegyen próbára minket, élje át Badacsonyt.
46.900,- Ft/fő/2 éjtől
Csomagkereső
Csoport:
Szállodánkban elfogadjuk:
K&H SZÉP Kártya
K&H SZÉP Kártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
American Express
American Express
MasterCard
MasterCard
Maestro
Maestro
Visa
Visa