Nyitólap Kéknyelű Virágzás

Kéknyelű Virágzás

2017. június 10. - 2017. június 11. Badacsonyi Borvidék pincéi Ingyenes!
Kéknyelű Virágzás
A badacsonyi borászok példaértékű összefogásának eredményeként megszületett a BORTRIATLON rendezvénysorozat, melynek keretében 3 „bortúrával”, 3 hónap - 3 hétvégéjére hívjuk a kalandra vágyókat.
A 3 rendezvény alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetik az igazi badacsonyi Szürkebarátot, a Kéknyelűt és az Olaszrizlinget. A pincékben egész hétvégén borkóstolókkal és kulturális programokkal várják a látogatókat.
Az útiterv és a régiós buszjárat biztosítva van , nincs más teendője: keljen útra és hozza a barátait is!

Játékszabályok
A rendezvényekhez játék is párosul! Hódítsa meg a Tanúhegyeket! Vegyen részt a BORTRIATLON felfedezőúton és gyűjtsön össze minél több boros CÍMKÉT, BÉLYEGET és PECSÉTET.

Kéknyelű Virágzás – 2017. június 10-11.
A bélyeget ott keresse, ahol a Kéknyelű bor lelőhelyeit találja. Amennyiben sikeresen rátalált a rejtekhelyekre, kérje a bélyeget és értékes nyeremények gazdája lehet. HÁROM különböző bélyeget kitűzőre, HAT különböző bélyeget pedig EGY PALACK BORRA válthat.

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Winess hétköznapok
Két éjszakás pihenés a legjobb badacsonyi borok és balatoni ínyencségek társaságában. Tegyen próbára minket, élje át Badacsonyt.
29.900,- Ft/fő/2 éjtől