Nyitólap Kikapcsolódás az egész családnak

Kikapcsolódás az egész családnak

Az őszi szünetben a Hotel Bonvino külön készül a gyermekeknek és szülőknek egyaránt: a lurkókat várja a Salföldi Major, Szigligeti vár, Zoli bohóc, gyermekfoglalkozások badacsonyi túrák, manó mozi, szalonnasütés a tábortűz mellett és "rémséges" programok Halloween alkalmából.

Amíg a gyermekek kihancúrozzák magukat addig a szülők élvezhetik aroma szauna felöntéseinket, különleges szőlőmagolajos és csokoládés kezelésekkel melengethetik át fáradt tagjaikat, esténként pedig vezetett borkóstolókon ismerhetik meg a környék „aranyát”, azaz a legjobb badacsonyi borokat.

Október 26-án, szombat délután Zoli Bohóc pöttyös bőröndje, este Beatles Est és Málik borkóstoló várja kicsi és nagy Vendégeinket.

November 2-án pedig Halloween játszóház majd Bakó Ambrus-Villa Sandahl borkóstoló Járai Márk akusztikus koncertjével fűszerezve.

A gasztronómia szerelmesei is megtalálják számításaikat, hisz a büfévacsora ételsora olyan kiváló őszi alapanyagokból épül fel, mint a tök, erdei gombák és vadak. Ezen felül szállodánkban minden csomagajánlathoz 3 tételes meglepetés borkóstolóval és gesztenyesütéssel kényeztetjük vendégeinket.

Próbáljon ki minket! Élje át Badacsonyt!

Programok az őszi szünetben - Hotel Bonvino, Badacsony

Oszd meg másokkal is Bonvino élményt: