Kedves Vendégeink

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a járvány terjedésének lassítására való törekvés, a családok, valamint dolgozóink egészségének védelme érdekében, a Hotel Bonvino Wine & Spa vezetősége arra a döntésre jutott, hogy 2020. március 24-től határozatlan ideig a szálloda nem fogad új vendégeket.

Ezúton szeretnénk felhívni a szíves figyelmüket arra, hogy szállodánk lehetőséget biztosít a már befizetett összeg egy későbbi időpontban történő felhasználására, ezért kérjük, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel és ezt kizárólag e-mailben jelezzék felénk a sales@hotelbonvino.hu címen. Így, ha tehetik, a lemondás helyett módosítsák az időpontot vagy kérjenek szabadon felhasználható értékutalványt a már korábban befizetett összegről.

Amennyiben olyan utalvánnyal foglalt, mely a közeljövőben jár le, a hosszabbítás természetesen lehetséges! A hosszabbítás feltételeiről kizárólag a sales@hotelbonvino.hu e-mail címen tudunk tájékoztatást nyújtani!

Az e-mailekre a szokásos időrendben: hétfőtől péntekig, 8:00 – 16:00 között válaszolunk.

A megnövekedett e-mail forgalom miatt a válaszadásig szíves türelmüket kérjük!

Bízunk benne, hogy a koronavírus világjárvány Magyarországot érintő fertőzöttségének végezetével a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal és hamarosan ismét szállodánk vendégeként köszönthetjük Önöket!

#élet a Bonvinoban

megnézem