Kedves Vendégeink

A kormány 2021. március 26-i döntése szerint 2021. április 8-ig egyéni szállóvendégeket nem fogadhatunk.

Az elkövetkező időszakra foglalással rendelkező vendégeinkkel felvesszük a kapcsolatot és tájékoztatni fogjuk a módosítási és lemondási lehetőségekről.

Ezúton szeretnénk felhívni a szíves figyelmüket arra, hogy szállodánk lehetőséget biztosít a már befizetett összeg egy későbbi időpontban történő felhasználására, ezért kérjük, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel és ezt kizárólag e-mailben jelezzék felénk a sales@hotelbonvino.hu címen.
Ha tehetik, a lemondás helyett módosítsák az időpontot vagy kérjenek szabadon felhasználható értékutalványt a már korábban befizetett összegről.

Amennyiben a foglalása 2021. március 26. utáni időpontra szól, kérjük még ne mondja le foglalását! A kormányi intézkedéseket figyelve, megfelelő információ birtokában jelentkezni fogunk, ha mégis módosítani vagy törölni kényszerülünk!

Amennyiben olyan utalvánnyal foglalt, mely a közeljövőben jár le, a hosszabbítás természetesen lehetséges! A hosszabbítás feltételeiről kizárólag a sales@hotelbonvino.hu e-mail címen tudunk tájékoztatást nyújtani!

A megnövekedett e-mail forgalom miatt a válaszadásig szíves türelmüket kérjük!

Bízunk benne, hogy a korlátozások megszüntetése után, a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal és hamarosan ismét szállodánk vendégeként köszönthetjük Önöket!

#élet a Bonvinoban

megnézem

Tisztelt vendégeink!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy szállást a mindenkori járványügyi intézkedésekkel összhangban tudunk biztosítani.
Jelenleg a kihirdetett szabályoknak megfelelően szállodába való bejelentkezés feltétele a védettségi igazolvány bemutatása.