• Az év borszállodája
  2017-ben a legjobb boros hotel kategória győztese a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa!
 • A "beszélő design"
  A hotel megálmodásakor olyan szobákat képzeltünk el, melybe belépve a vendég úgy érzi: „ez igen, ha bátrabb lennék, ilyen lenne otthon is”. Nálunk elfelejtheti az egy kaptafára épült és berendezett unalmas szállodai szobákat – mind a 48 szobánk sajátos üzenetet hordoz!
 • Bor & wellness hétvégék
  Hétvégi pihenés a legjobb badacsonyi borok társaságában! Minden ami bor, minden ami Badacsony. 35 900 HUF / fő / 2 éj -től
Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Winess hétköznapok
Hétköznapi pihenés a bor és wellness jegyében.
Kisfaludy-ház étterem
"A Balaton gyöngyszeme"
A Hotel Bonvino Badacsony Wine & Spa Balaton kiemelt ajánlatai
Speciális csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy a pihenés és a bor összhangban legyen a víz és a természet erejével.
Bonvino balatoni nyár
7 éjszaka a festői borvidéken! Könnyed nyári szellő, napsütés, friss "roppanós”, ásványos borok és az idillt fokozó gyönyörű balatoni panoráma. Igen ez Badacsony. Az élményt a Hotel Bonvino szolgáltatási teszik teljessé: a borkultúrát megelevenítő kényelmes design szobák, 450 m ² wellness részleg, wine spa testkezelések, és a balatoni napfény minden jóságát megőrző helyi alapanyagokból készült gourmet falatok. Tegyen próbára minket !
90 900 HUF / fő / 7 éj -től
Winess hétköznapok
Két éjszakás pihenés a legjobb badacsonyi borok és balatoni ínyencségek társaságában. Tegyen próbára minket, élje át Badacsonyt.
28 900 HUF / fő / 2 éj -től
Bor & Wellness hétvége
Két éjszakás hétvégi pihenés a legjobb badacsonyi borok és balatoni ínyencségek társaságában. Tegyen próbára minket, élje át Badacsonyt.
32 900 HUF / fő / 2 éj -től
Badacsonyi szüreti hétvége
Szüreti hétvége Badacsonyban
39 900 HUF / fő / 2 éj -től
Hírek, aktualitások
 • 2017. február 21. - Badacsonyi Szüret 2017 - Hazánk nagy jelentőségű borvidékeinek egyik kiemelkedő őszi programja a Badacsonyi borvidék szeptemberi ünnepe, a Badacsonyi Szüret.
  A Badacsonyi Szüret színvonalas programjai közepette a látogatók betekintést nyerhetnek a vidék borkészítésének történetébe, valamint a térség gasztronómiai hagyományaiba. Az ünnep főmomentuma az ország talán leghosszabb és legszínesebb szüreti felvonulása, melynek forgatagában bemutatkoznak a helyi néptánc együttesek, fúvószenekarok, lovasok. A Badacsonyi Szüret látványos felvonulása vasárnap 10 órakor indul Badacsonytomajról a 71-es főúton keresztül Badacsonyig. Mire számíthatunk a 2017-es Badacsonyi Szüreten? Kézművesek, kulturális programok, zenés táncos programok várják majd az érdeklődőket.
 • 2016. május 2. - Tavaszi Nyitott Balaton Badacsonyban – Balatoni tavasz újratöltve! -

  A Balatoni Regionális TDM Szövetségnek és tagszervezeteinek egyik fő célja továbbra is megmutatni, hogy a Balaton Régió nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem tavasszal is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni.  Az akcióban a Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület tagjai is részt vesznek.

  Ízelítő a Nyitott Balaton idején megrendezésre kerülő Badacsony és környéki programokról:

  Rendezvények

  BORBARANGOLÁS BADACSONYBAN - egy jóízű kaland a Vulkánok völgyében...
  Helyszín: Badacsonyi Borvidék pincéi
  Badacsonyi borászok szombatonként mutatják be a pincék rejtekében őrzött legzamatosabb boraikat, melyeket ínycsiklandó falatokkal és kellemes dallamokkal tesznek még felejthetetlenebbé.
  Borvacsora helyszínek a Nyitott Balaton ideje alatt:
  - Május 7. VÁLIBOR
  +36-30/638-3321; kezmuvesbor@gmail.com; www.valibor.hu
  - Május 14. Szegedy Róza-Ház Irodalmi-és Bormúzeum
  +36-70/382-9210; info@szegedyrozahaz.hu; www.szegedyrozahaz.hu

  SZÜRKEBARÁT TÚRA – MÁJUS 7-8. - A Bortriatlon első állomása!
  Helyszín: Badacsonyi Borvidék pincéi
  A Bortriatlon első állomása! Szürkebarát kóstoló minden résztvevő pincében, sok-sok különleges borral, nyereményjátékkal és egyéb meglepetésekkel. Vegyél részt a Bortriatlon felfedezőúton és gyűjts össze minél több boros címkét az értékes nyereményekért!


  TANÚHEGYEK TELJESÍTMÉNTÚRA – Május 14-15.
  Rajt: Badacsonytördemic, Faluház udvara
  Május 14-15-én hazánk talán egyik leismertebb hegyének környékén rendezi meg 8. gyalogos és 7. kerékpáros teljesítménytúráját a Börzsöny Természetjáró és Hegymászó Egyesület és a Badacsonytördemic Községért Alapítvány. Ha érdekelnek a rettenthetetlen hegyek titkai, indulj túrázni! Válogathatsz a 10, 20, 30 és 50 km-es teljesítménytúrák között, sőt azt is eldöntheted, gyalog vagy biciklivel kelsz útra. Hogy el ne tévedj, ellenőrzőpontok jelzik az utat végig.

  SPORT ÉS MŰVÉSZETEK KIÁLLÍTÁS – Május 14.
  Helyszín: Ábrahámhegy, Művelődési Ház Badacsonyi u. 13.
  Immár hagyományosan minden évben képzőművészeti kiállítással és rangos komolyzenei megnyitó programmal tisztelgünk egy-egy neves évforduló előtt. Az idén pedig az olimpia jegyében sport témájú képzőművészeti anyagot tervezünk bemutatásra, az ünnepélyes megnyitón pedig a témához kapcsolható zenei programmal várjuk a művészetek iránt érdeklődőket.

  PÜNKÖSDI ELJEGYZÉS a RÓZSAKŐNÉL – Május 15.
  Hagyományok, népszokások kelnek ismételten új életre a Pünkösdi Eljegyzés rendezvénysorozatban! Jelentkezni a szerelmük történetének elmesélésével a badacsonytomaj@tourinform.hu e-mail címen lehet.
  Helyszín: Badacsonytomaj, Bazalttemplom, Badacsony, Dísztér, Rózsakő - Szegedy Róza Ház

  PÜNKÖSDI KESZEGSÜTÉS – MÁJUS 15.
  Helyszín: Badacsony, Móló
  Pünkösdi Keszegsütés Badacsonyban a pünkösdi ünnepkör idején egy nagyszerű gasztronómiai program mindazoknak, akik rajonganak a Balaton, a horgászat, a halak és a kulináris élmények iránt.
  A badacsonytomaji Sporthorgász Egyesület jóvoltából keszegsütés várja az érdeklődőket, ahol a vendégek megkóstolhatják a Balaton egyik legfinomabb halfajtáját.

  FALUNAP ÉS GYERMEKNAP – MÁJUS 15.
  Helyszín: Ábrahámhegy, Községi strand
  Változatos gyermek és felnőtt szórakoztató programok:, rendőrségi, és tűzoltó bemutató, ügyességi versenyek, nóta és operett, néptánc műsor, kispályás labdarúgó mérkőzések, Délidőben harmonika zenével, jó ebédre várjuk kedves vendégeinket!

  VÁRFESZTIVÁL – MÁJUS 15-16.
  Helyszín: Szigliget, vár
  A pünkösdi hosszúhétvégére két napos programsorozattal készülnek Szigligeten. A Várfesztivál szombat délelőttől egészen hétfő estig várja a látogatókat, ahol kicsik és a nagyok is megtalálják a megfelelő programot. Az alsó várban kialakított színpadon fegyver és harcászati bemutatók, korhű zenéket, táncokat felelevenítő művészek és egyéb zenés-táncos műsorok szórakoztatják a közönséget. Szakértők segítségével bárki kipróbálhatja a magyarokra jellemző fegyvereket. A gyermekeknek bábszínházi előadásokkal, solymászbemutatóval kedveskednek, és amennyiben teljesítik a Várkapitány próbatételeit, a Szigligeti Vár apródjává is válhatnak erre a hétvégére.

  Ingyenes vezetett túrák
  Figyelem!
  - A gyalogtúrákon a részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezés szükséges: Tourinform iroda Badacsony, Tel.: 06 87 531 013, badacsonytomaj@tourinform.hu

  - Április 30. szombat, 10 órától: Túra a pálosok útján - Zarándoklat a salföldi pálos kolostorromhoz. Gyülekező: 10.00 órakor az ábrahámhegyi Vasútállomáson. A túra időtartama és hossza: 4 óra, 8 km.
  A túra során a Folly Arborétumot érintve a Klastrom-völgyön át haladunk a 700 éves Salföldi Pálos Kolostorrom–pihenőhely felé. A patakparton végig vízcsobogást hallgatva kapcsolódhatunk ki az aktív pihenés közben


  - Május 07. szombat 10 órától: Szürkebarát túra
  Pincelátogatással egybekötött túra a Badacsonyon
  Gyülekező: 10.00 órakor a Szegedy Róza Ház Irodalmi és Bormúzeumnál (Badacsony, Kisfaludy út 17.)

  - Május 15. vasárnap 10 órától: Tavaszi madárhangok a Badacsony természet alkotta katedrálisán
  Gyülekező: 10.00 órakor a Szegedy Róza Ház Irodalmi és Bormúzeumnál (Badacsony, Kisfaludy út 17.)

  Pecsételős nyereményjáték
  A Nyitott Balaton idejére szállást foglaló vendégek vehetnek részt a nyereményjátékban, melynek során 4 pecsétet kell összegyűjteni, egyet a szálláshelyen, egyet az étteremben, egyet a pincénél és egyet a látogatóhelyek valamelyikénél.
  Ha megvan a 4 pecsét, a Tourinform irodában 1 palack badacsonyi borra váltható be!
  Egy játékos egy pecsételős kuponnal vehet részt a játékban!
  FONTOS! A pecsételős kupont csak a részt vevő szálláshelyeken kaparinthatod meg!
 • 2015. december 10. - Decemberi programok a Hotel Bonvinóban - December hónapban sztárvendégek fellépéseivel tesszük élményekkel gazdagabbá pihenésüket.

  December 27. - Bornai Tibor


  December 28. - Kontor Tamás


  December 30. - Badár Sándor

Ismerje meg a Hotel Bonvinót!

Tekintse meg 3D sétánkat
Bonvino 3d túra
Tekintse meg galériánkat
Tekintse meg galériánkat
Nálunk elfelejtheti az
egy kaptafára épült és
berendezett
unalmas szállodai
szobákat!
SPA részlegünk egyedi
kialakítása a
vulkanikus hegy és
a szőlőtermesztés
jegyében született.
Kiemelt figyelem,
különleges
kedvezmények,
speciális ajánlatok.
Csatlakozzon!
Lélegzetelállító
panorámával,
romantikus
műemlékház.