Nyitólap Ábrahámhegyi Falunap és Gyermeknap

Ábrahámhegyi Falunap és Gyermeknap

2017. június 4. Tűzoltópark
Ábrahámhegyi Falunap és Gyermeknap
Szeretettel meghívnak minden kedves vendéget falunapi és gyermeknapi rendezvényre 2017. június 4-én, Ábrahámhegyen, a Tűzoltóparkba!
Délelőtt 10 órától változatos gyermek és felnőtt szórakoztató programok: Rendőrségi, és tűzoltó bemutató, bohócműsor, gyermek játszópark, nóta és operett, néptánc műsor, kispályás labdarúgó mérkőzések, délidőben harmonika zenével, jó ebédre várják a kedves vendégeket! Kóstolójegy a helyszínen vásárolható. A gyerekek ingyen megkóstolhatják az ábrahámhegyi nagymamák és anyukák palacsintáját, ingyenesen lovagolhatnak, szamaragolhatnak, ugrálhatnak légvárban, 21 órától éjjel 2 óráig: Utcabál! Szeretettel vár mindenkit Ábrahámhegy Község Önkormányzata és a Pro Ábrahámhegy Alapítvány

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Bonvino balatoni nyár
7 éjszaka a festői borvidéken! Könnyed nyári szellő, napsütés, friss "roppanós”, ásványos borok és az idillt fokozó gyönyörű balatoni panoráma. Igen ez Badacsony. Az élményt a Hotel Bonvino szolgáltatási teszik teljessé: a borkultúrát megelevenítő kényelmes design szobák, 450 m ² wellness részleg, wine spa testkezelések, és a balatoni napfény minden jóságát megőrző helyi alapanyagokból készült gourmet falatok. Tegyen próbára minket !
129.900,-Ft/fő/7éj-től
Winess hétköznapok
Két éjszakás pihenés a legjobb badacsonyi borok és balatoni ínyencségek társaságában. Tegyen próbára minket, élje át Badacsonyt.
46.900,- Ft/fő/2 éjtől
Bor & Wellness hétvége
Két éjszakás hétvégi pihenés a legjobb badacsonyi borok és balatoni ínyencségek társaságában. Tegyen próbára minket, élje át Badacsonyt.
46.900,- Ft/fő/2 éjtől