Cipőtisztító szolgáltatás: A recepción cipőtisztító készülék áll rendelkezésre. A szobában cipőtisztító szivacs áll rendelkezésre

Csomagmegőrző: Igényét kérjük, jelezze a recepción.

Csomagszállítás: Igényét kérjük, jelezze a recepción.

Esernyő igénylése: Igényét kérjük, a recepción jelezze.

Ébresztési szolgáltatás: Igényét pontos időpont megadásával a recepción jelezheti!

Értékmegőrzés: Minden szobában található széf illetve értékeit lehetősége van elhelyezni a recepción található központi értékmegőrzőben is. A széfben illetve a központi széfben elhelyezett értékekért szállodánk semmilyen felelősséget nem vállal.

Fénymásolási lehetőség: Igényét kérjük, jelezze a recepción.

Fizetési módok: Készpénz (forintban vagy euróban), bankkártyával és hitelkártyával (Visa, Visa elektron, EC/MC, Maestro, American Express, és SZÉP kártyák.

Fürdőköpeny: A szobában minden vendégünk részére biztosítunk köntöst. Méretbeli probléma esetén kérjük, keresse a recepciót.

Hajszárító: Minden szobában található hajszárító, amennyiben működtetésével kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, keresse a recepciót.

Háziállat: Háziállattal érkező vendégeinknek felárat számítunk fel.
Kérjük, kedvenceiket ne vigyék a wellness területére.

Hetilapok, újság: A recepción folyamatosan elérhetőek, kérjük olvasás után helyezze vissza a tartóba, hogy a többi vendég számára is elérhető legyen.

Internet: Szállodánk szobáiban és a közös helyiségekben ingyenesen Wifi áll rendelkezésre, melyet vendégeink saját készülékükön korlátlanul használhatnak. A csatlakozáshoz szükséges kódot az érkezéskor kapott fogadó kártya tartalmazza.

Légkondicionáló a szobákban:
A készülék csak zárt ablak és teraszajtó mellet működik.
Minden szobában egyedileg szabályozható hűtő, fűtő klíma található.
– Amennyiben kezeléséhez segítségre van szüksége, kérjük, hívja a recepciót a 400-as melléken!

Minibár a szobában: Minden szobában található minibár, mely kizárólag szállodai italok tárolására szolgál. Az árlista a szobákban megtalálható. A minibár feltöltését és utántöltését a recepción igényelheti.
Kérjük, fogyasztását távozáskor jelezze a recepción!

Mosás-vasalás: Igényét kérjük, jelezze a recepción.

Napi takarítás: A napi takarítást 09.30 és 18.00 óra között végezzük. Amennyiben Ön más időpontban, vagy egyáltalán nem kér takarítást, kérjük, használja az erre a célra szolgáló külső kilincsre akasztható kártyát. Ha extra takarításra van szüksége kérjük, hívja a recepciót.

Parkolási lehetőségek: Térítés ellenében parkolást biztosítunk szállodánk vendégeinek saját parkolónkban, illetve a mélygarázsban. Kérjük a parkoló igénybevételéhez a bejelentő lapon adja meg rendszámát! A parkoló járművekért és a bennük hagyott értékekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Rádiócsatornák: Rádió adót a tv készüléken keresztül érheti el.

Sporteszközök kölcsönzés: Vendégeink számára ping-pong asztal áll rendelkezésre. A szolgáltatás 500,- Ft/óra. Igény esetén, kerékpár és vitorlás bérlésére is lehetőség van.
Kérjük, keresse a recepciót.

Szoba: A szobai fehér törölközők cseréje igény szerint, naponta történik.

TV – műsorismertető, programválaszték: A programválasztékot a szobai információs lapon találja. A pontos műsor ismertetőt pedig a televízió teletext szolgáltatásában talál.

Tisztálkodási szerek kínálata: A fürdőszobában tusfürdő-sampon és kézmosó van bekészítve. Továbbá a recepción, igény esetén fogkefe, fogkrém illetve borotválkozási kellékek állnak rendelkezésre. Igény esetén kérjük, keresse a recepciót.

Törölköző: Kérés esetén törölközőjét naponta kicseréljük. Textilváltás kérésekor környezetünk kímélését kérjük, vegye figyelembe.

Takaró: igény esetén plusz takarót tudunk biztosítani. Igényét kérjük, jelezze a recepción!

Transzfer és taxi szolgáltatás: a szolgáltatás igénybevételéhez hívja a recepciót a 400-as telefonszámon

Wellness: Minden vendégünknek biztosítunk 1db wellness fürdőlepedőt.
Vendégeink 1db/fő szauna lepedő használatára jogosultak.

Igényelhető szolgáltatások:
Ágynemű cseréje: Az ágyneműk cseréje 3 naponta történik környezetünk védelme és hosszú- távú fenntarthatóságának megőrzése érdekében. Amennyiben napi ágynemű cserére lenne szüksége kérjük forduljon a recepcióhoz.

Csomagszállítási szolgáltatás: Kérjük, jelezze igényét a recepciót.

Gyermek kád / fürdető kád: Kérjük, igényét jelezze a recepción!

Mappa/ levélpapír, boríték/: Igény esetén a recepción megtalálható.

Meghibásodások: Kérjük, amennyiben a szobában bármilyen meghibásodást észlelne, azonnal értesítse a recepciót!

Papucs: Igényét kérjük, jelezze a recepción. A szolgáltatás ára: 900.-Ft/pár

Számítástechnikai segítségnyújtás: Igény esetén, kérjük keresse a recepciót. Számítógép használat és nyomatatási lehetőség a recepció mellett elhelyezett terminálról.

Tartalékpárna: A szobában vendégenként 2 db párna került elhelyezésre, természetesen kérésre biztosítunk tartalék párnát, igényét kérjük, a recepción jelezze.

Varrókészlet, varrószolgáltatás: Igény esetén varrókészletet biztosítunk. varrószolgáltatás igénybevételéhez, kérjük keresse a recepciót.

Orvosi ellátás/gyógyszertár: Szükség esetén kérjük, hívja a recepciót a 400 szám tárcsázásával.

Látogatók: A szállodai szobákban csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat a hallban vagy más közösségi tereken/étterem, kávézó/ szíveskedjenek fogadni.

Károkozás: Gondatlanságból vagy szándékosan okozott károkért a vendég anyagi felelősséggel tartozik.

#élet a Bonvinoban

megnézem