BONVINO TITOK

A Bonvino titkát nem mindenki birtokolhatja. A résztvevők megfejthetik az ősi rejtélyt, miközben felfedezik az egyedülálló környék páratlan szépségét mintegy 2-3 km-es túra során.

Kihagyhatatlan élmény, és örök titok! A mesés program célja a csapat építése, a csapattársak együttes feladatmegoldása, kreativitása, találékonysága. Az egyedülálló környezetben zajló játékok határtalan szórakozást ígérnek, de nem feledkeznek meg a közös munka okozta büszkeség eléréséről és az összefogás erejéről sem. A végső cél a titok megfejtése, melyre csakis együttesen, a csapat egésze képes!

A program ára: 6.900 Ft+ÁFA/fő, minimum 15 fő részére
Helyszíne: a szálloda környezete
Időtartama: 2 óra

INDIANA JONES FÜGGŐHÍDJA – HÍDÉPÍTŐ STRATÉGIAI
ÉLMÉNYJÁTÉK

Az ember kezdetben csak a természet által létrehozott „hídszerkezeteket” használta, mint a vízfolyások vagy szakadékok felett átívelő kidőlt fatörzseket, természetes boltozatokat, lecsüngő liánokat. Később maga is létrehozott ilyeneket: több egymás mellé fektetett fatörzs összekötéséből és lefedéséből vagy kőlapokból keletkeztek a gerendahidak ősei, a liánok vagy bambuszrostok összefonásával keletkező szerkezetek pedig a modern függőhidak előőrsei.

A program ezt az építkezési formát hivatott előtérbe helyezni, ám nem csupán az építésen a cél.

A „hozzávalókat” a résztvevők kalandos útjuk során gyűjtik össze. A természet és a mai modern technika csakis a segítésükre van, ám az együttes feladat megoldás, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem nélkülözhetetlen! A program a választott nehézségnek megfelelő elemekkel bővített, időtartama és összetétele az igények szerint alakítható.

A program ára: 10.900 Ft+ÁFA/fő, minimum 15 fő részére
Helyszíne: a szálloda környezete
Időtartama: 3 óra

JÁTÉKOK HATÁRTALANUL
INDOOR-OUTDOOR FOMÁBAN IS LEBONYOLÍTHATÓ

Volt egy tévés vetélkedő, amit mindenki imádott. A program a legendás játék legjobb részeit hivatott felidézni, ahol a csapatok egy fantasztikus hangulatú, grandiózus verseny keretein belül átélhetik a kilencvenes évek legsikeresebb világjátékát. Földön, vízben és levegőben mérik össze erejüket, ügyességüket és tudásukat. A cél a győzelmen túl az önfeledt kikapcsolódás és élmény!

A program ára: 6.900 Ft+ÁFA/fő, minimum 15 fő részére
Helyszíne: igény szerint erdei, parkos, szállodai, városi környezetben
Időtartama: 2 óra

A BONVINO ELVESZETT KINCSE NYOMÁBAN

A felfedező kincsvadászat során a csapatnak együttes koordinálással kell megfejteni a titkokat, megoldani a feladatokat, ám ez nem olyan egyszerű. Különféle trükkök és megtévesztő események teszik komplikálttá. Ügyes koordinálással azonban a mindenre elszánt csapat eléri célját. A csapat egészére szükség van, mindenki kreativitása, ügyessége, találékonysága előtérbe kerül, közösen pedig megoldják a játékos feladatokat, és végül a kincs boldog öröm!

A program ára: 7.500 Ft+ÁFA/fő, minimum 15 fő részére
Helyszíne: a szálloda környezete
Időtartama: 2-3 óra

#élet a Bonvinoban

megnézem