Szállodánk szívesen szerzi be finomabbnál finomabb alapanyagait és ínyencségeit helyi termelőktől. Amikor eljön hozzánk, már a reggelinél megkóstolhatja Ön is a zamatos házi lekvárokat, omlós péksüteményeket, különleges sajtjainkat, melyek szinte kivétel nélkül a helyi termelők remekei.
Az ebéd és vacsora alkalmával próbálja ki séfünk helyi alapanyagokra épülő szezonális kínálatát, vagy vegyen részt exkluzív borvacsoráink egyikén a környék legjobb borszakértőinek társaságában.

A Hotel Bonvino lelke borbárunk, ahol a badacsonyi borvidék legkiválóbb borainak széles választéka, a térség legjobb pincészeteinek szinte teljes kínálata megtalálható. Borbárunk egyben közösségi tér is, itt kerül sor a borbeszélgetésekre, ahol egy-egy bor vagy pincészet mutatkozik be, de ez lehet egy délutáni kellemes kávé, újságolvasás vagy egy esti kártyaparti helyszíne is.

A környék bebarangolása közepette azonnal szembetűnik, hogy szinte minden ház kapuján találhatunk kis táblácskákat “Bor eladó, Kézműves sajt” vagy hasonló feliratokkal.

A helyi specialitásokat és finomságokat a környék éttermeiben is érdemes megkóstolni. Különlegességeket szinte mindenhol kínálnak. Ritka gasztronómiai csodákat varázsolnak elénk a helyiek, legyen szó étteremről vagy magánházak konyhájáról.

Éttermünk ajánlatai tökéletes választások az év bármely napján, akár borvacsorára vagy akár egy elegáns üzleti vagy családi vacsorára vágynak – és mindezt hangulatos környezetben képzelik el.

#élet a Bonvinoban

megnézem