Nyitólap Badacsony Programajánló

Programajánló

Programok a szállodán belülÖn mit csinálna szívesen egy szállodában?

Amikor a szálloda ötlete először megfogalmazódott, már mindenki számára tisztán látszott, hogy a fő cél az lesz: a vendég aktívan tölthesse el szabadidejét, és élményekkel térhessen haza. De mégis mi az, ami a vendégeknek élményt okoz? Milyen programokon vennének részt szívesen? Ötletelés helyett: megkérdeztük!

Kata ötlete: "Ki korán kel aranyat lel"Kata (35): „A pihenés ritka vendég nálunk, a fiaim egész nap lefoglalnak, és mint otthonról dolgozó újságíró, egész napos készenlétben vagyok a gyermeknevelés mellett. Ha szállodába megyek, azt szeretem a legjobban, ha ébredés után van időm egy kis testmozgásra, amíg a férjem a gyerekekre figyel. Így jól indul a nap, feltöltődöm energiával, amire otthon nem sokszor van idő a reggeli rohanásban”.

Az ébredés alapvetően meghatározza az egész napunkat – keljen nálunk „jobb lábbal”. reggeli úszás és szaunázás során felpezsdítjük vérünket. Jó idő esetén a harmatos, illatos fű, és a Balatoni selymes víze és levegője is fokozza az élvezeteket. Ezt követheti egy igazi, kiadós Bonvino-reggeli! Ki korán kel...

Tomi ötlete: Nordic Walking túrákTomi (42): „A családommal minden évben többször pihenünk Ausztriában, a feleségem szüleinél, ott szerettünk meg egy fantasztikus szabadtéri sportot, mely egyben sport és kiváló szabadidő eltöltés: a nordic walking-ot! Most már Magyarországon is egyre több gyönyörű tájat és útvonalat ismerünk meg, és ez alapján választunk szálláshelyet is.”

A Nordic Walking vagy ski walking (magyarul északi gyaloglás, síjárás) lényege, hogy egy pár speciális bot és egy különleges gyaloglótechnika segítségével rendkívül hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fejleszthetjük állóképességünket, izomerőnket, mozgáskoordinációnkat. A sportág Finnországból indulva Észak-Európában már a 30-es években elterjedt a sífutók körében, mint a leghatékonyabb nyári erőnléti edzést biztosító mozgásforma. Badacsony a Balaton-felvidék csodálatos tájaival ehhez a Magyarországon még újdonságnak számító sporthoz tökéletes környezetet biztosít. Badacsonyban és környékén most épülnek ki a profi pályák. A túrák végén a badacsonyi dombok legfinomabb borai feledtetik izomlázunkat.

Bea ötlete: KerékpártúrákBea (28): „A barátaim többségéhez hasonlóan Budapesten élek, egy belvárosi lakásban, így igyekszünk minél többször kiszabadulni és friss levegőn tölteni a szabad időnket. Szeretjük a wellness hétvégéket és a Balatont, különösen ahol kiépített kerékpárutak és sok látni- és fotóznivaló van a környéken. A tekerés közben megállni egy pohár frissítőre, vagy piknikre… felejthetetlen.”

Béreljen bringát és fedezze fel e gyönyörű vidéket. Szeretne csoportosan tekerni? Túravezetőink megmutatják a Balaton legszebb arcát – a magyar Provance szépségét. Túráinkat mindig változatos, hangulatos programokkal kötjük össze. Szívesen ajánlunk Önnek útvonalat!

Ádám ötlete: Szauna szeánszokÁdám (39): „Mit csinálok legszívesebben egy szállodában? A top 5-ben mindenképpen ott vannak a szauna programok. Gyakran 16 órás munkanapokat töltök el programozóként, és ha elutazunk pihenni, a fő cél, hogy legyen szauna. Pár éve kedveltem meg a szauna programokat, ahol különböző felöntésekkel fokozzák a jótékony hatást. Mintha leolvadna rólam a stressz.”

Mi az ami több és egészségesebb a szaunánál? A különleges szauna felöntések! Dobja fel a napját, és dobja le magáról a nyomasztó stresszt! Kedvenceink: jeges felöntés, sörös felöntés.

Péter ötlete: "Lélekmelegítés"Péter (41): „Ez egy összetett kérdés – az ember általánosságban szerintem attól érzi jól magát, ha ötletes programokkal veszik körül a hotelben, valami olyasmivel, ami feldobja a hangulatát, élményt okoz, kipróbálhatja egy másik oldalát… pl. egy amatőr tájfestő délután a Balaton parton! Otthon nem próbálnám ki a festészetet, de lehet, hogy egy új környezetben kedvet kapnék hozzá!”

A test kipihenése mellett mai rohanó világunkban nagyon fontos hogy a stressz „belső”, lelki tüneteit is leküzdjük. Ezért minden nap valami újdonsággal lepjük meg Vendégeinket: hetente többször édes meglepetés, pincészetek bemutatkozása, borbeszélgetések zenei aláfestéssel. Amatőr tájfestő percek a Balaton-parton… Mielőtt ecsetet ragad látogassa meg a Balaton festőjének Egry Józsefnek időszakos tárlatát. Ha Önnek is szüksége van egy kis lélekmelegítésre tartson velünk!

Dóra ötlete: Délutáni borbemutatóDóra (55): „Az nem is kérdés, ha egy badacsonyi szállodát választok, elvárom, hogy minden nap megismerhessek egy helyi vagy környékbeli jó bort - meghallgassam és megízleljem a történetét.
Bor-barátként biztosan többször is visszatérnék egy ilyen programért.”

Minden délután szeretettel várjuk Borbárunkban, ahol bemutatkozik a nap bora.

Bortörténet, gondolatok, beszélgetés...

László ötlete: Kis és nagy bortúra kezdőknek és haladóknakLászló (32): „A legutóbbi vállalati tréningen egy szuper borkóstolón vettünk részt, megismertük a pincészetet, megkóstoltuk a legfinomabb „szőlőleveket”, és hozzá illő vacsorát is kaptunk. Ha legközelebb wellness-elni vagy nyaralni megyek a családdal mindenképpen elviszem őket egy pincetúrára!”

Szállodánk a környező legjobb borászatokkal dolgozik együtt azért, hogy Vendégeink megismerhessék a Badacsonyi Borvidék legfinomabb borait. A bortúrák variációi végtelenek: egy-két pincétől egész napos borászati túrákig, kóstolóval vagy vacsorával, lovas kocsin vagy kerékpárral, egy-egy borfajta megismerésére vagy a „teljes” szortiment megízlelésére törekvő – nálunk mindenki megtalálja ízlésének megfelelő bor-programot.

Ágnes ötlete: JátékestekÁgnes (43): „ A férjemmel kevés időnk jut aktivitásra, és szeretjük, ha megvan az egészséges egyensúly a pihenés és az aktivitás között. Úgyhogy estére mindenképpen valami „lazulós” programnak örülnénk, olyannak mint pl. egy jó összebújós mozi pattogatott kukoricával, vagy egy közös társasjáték.”

Társasjáték, activity, csocsó, kártyaparti – Vendégeink a Bonvino háziversenyein mérhetik össze tudásukat, a küzdelem pedig a szálloda meglepetés ajándékaiért folyik.

Programok, élmények szállodán kívülÖn mit csinálna szívesen pihenés alatt?

Szállodánk az aktív élményszerzés mellett szeretné, ha mint információs és programközpont működne, és Vendégeinknek a szállodán kívül is rengeteg érdekes badacsonyi programot tudnánk kínálni. És hogy mi az, ami érdekes? Hova járnak a Badacsony környékén pihenők szívesen? Megkérdeztük!

Fél napos programötletek egyenesen balatoni turistáktólLilla (33) és Gábor (38): „Szenvedélyes kirándulók vagyunk – imádjuk a Balaton környékét, másik szenvedélyünk pedig a tájjellegű ételek, házi alapanyagok. 2 éve fedeztük fel a káptalantóti termelői piacot, egy kirándulás alkalmával, ahol vasárnaponként a legfinomabb házi lekvárokat, mézet, sajtot és kézműves termékeket lehet vásárolni, kóstolni. Már a környék is megéri a kirándulást, szépsége miatt. Oda mindenképpen szervezzetek kirándulást!”

Lilla és Gábor ötlete: Káptalantóti termelői piac
A piac, ahol megállt az idő Káptalantótiban van vasárnaponként. A piac a kézművesek, élelmiszert manufakturális módon előállítók bemutatkozási lehetősége. Nagyjából kettőig van nyitva, felkeresése egyszer mindenképp ajánlott. Odajutni romantikus, már ezért is megéri. A piacon vásárolt élelmiszereket a szálloda vendégei számára is felhasználja, és közös főzőprogramokat is rendezünk az alapanyagok felhasználásával!

Zsuzsanna (29): „A Balatontól meglehetősen távol élünk, de minden évben szakítunk rá időt, hogy ellátogassunk a Kővári kecskefarmra! Itt vásároljuk meg a mangalica kolbászt, és a legkülönlegesebb sajtokat – kedvencünk a fokhagymás! A Vendégeitek élvezni fogják a látogatást, Éva asszony nagyon kedves vendéglátó, és a több száz kecske és más állat – nagyon aranyosak.”

Zsuzsanna ötlete: Kővári kecskefarm
Káptalantóti és Kékkút között található a Kővári kecskefarm. Tanár házaspár lakja, távol a fény- és zajszennyezéstől, több száz kecskével, csüngő hasúakkal, mangalicákkal és szamarakkal. Kőváriék tíz éve előjegyzésre készítettek kecsketejből egy darab sajtot, s mára olyan bazsalikomos, fokhagymás, rokfortos választékkal rendelkeznek, hogy már Franciaországból is járnak hozzájuk az ínyencek a Balaton-felvidéki tanyára. Százötven kecskéjük, száz mangalicájuk és ötven birkájuk van. Eladnak itt kecskét és disznót is, amelyet a vevő akár helyben levágathat. Éva asszony túrót és krémsajtot is készít, hamarosan pedig kecskevajjal próbálkozik.

Marci (44): „Ha pihenni megyek a családommal valahova, mindig megkeresem a környék legnagyobb nevezetességeit, és persze a legszebbeket. Badacsony környékén kihagyhatatlan program: Szigliget! A várból nyíló csodálatos kilátás megéri a gyalogtúrát!”

Marci ötlete: Szigliget – a Balaton vára
A vár nem csak látnivaló, de egyben kezelői törekszenek arra is, hogy minél színesebb programkínálatot valósítsanak meg. Várjáték, várfesztivál, fáklyás várlátogatás, hagyományőrző napok, várfutás… az aktuális programokat keresd weblapunkon a „rendezvények” menüpont alatt!

Fél vagy egész napos programötletek egyenesen balatoni turistáktólTimi (25): „Mivel imádom a lovassportot, és saját lovam is van, ha elutazom valahová, mindig megnézem a környéken a lovas lehetőségeket. Így találtam rá a Salföldi Majorra – van itt csikósbemutató pogácsával, ostorparádé, lovas ügyességi versenyek, de lovas kocsis túrákat is indítanak, vannak kiállítások és olyan őshonos állatok, mint a rackajuh vagy a bivaly. Megér egy napot!”

Timi ötlete: Salföldi Major
Sokszínű programok egész éven át: őshonos állatok bemutatója: cikta juh - cigája juh - rackajuh - bivaly - mangalica - szamár - szürkemarha - komondor - puli - mudi - kuvasz - egyéb háziállatok (libák, kacsák). Kiállítások: - Fotókiállítás: mezőgazdasági eszközök bemutatója, gyógynövény és fűszerkert, régen használatos mezőgazdasági eszközök, kocsi kiállítás, lovaglási lehetőség, gyerekeknek pónival, lovas oktatás futószáron, osztályban és terepen. Lovas kocsi túrák minden nap a Pálos kolostorhoz, csillagtúrák a Káli medencében, csikós-lovasbemutató, pusztaötös hajtás.

Márton (36): „Ha Badacsony környékén kell programot ajánlani, akkor min denképpen Tapolca! A tavas barlangban egy romantikus csónakázás, séta a Malom tó környékén, a park, a tó, az aranyhalak, hangulatos étterem a tóparton… nem véletlenül itt kértem meg a menyasszonyom kezét.”

Márton ötlete: Tapolcai Tavas barlang, a tapolcai Malom-tó
A Tapolcai-tavasbarlangot 1903-ban fedezték fel kútásás közben, amelyet tíz évvel később a látogatók számára is megnyitottak, így hazánkban ez volt az első villanyvilágítással ellátott, és az idegenforgalom céljára is használt barlang. A hajós kirándulás felejthetetlen élmény. A Malom tó és környéke Mediterrán házaival, a malomépülettel és a tó szépen parkosított környezetével a tapolcai Malom-tó hazánk egyik leghangulatosabb városrésze sok látnivalóval.

Magdi (65): „Az unokáimmal a Balatonon biztos kirándulócélpont a balatonedericsi Afrika Múzeum! Ez a tökéletes családi program, egy híres Afrika vadász trófeái mellett állatkert is van itt, afrikai állatokkal, lehet tevegelni, póni lovagolni… egy egész napot is el tudunk itt tölteni a kicsikkel.”

Magdi ötlete: Balatonederics – Afrika Múzeum
Egy falatnyi Afrika a Balaton mellett: a múzeumot Dr. Nagy Endre híres afrikai vadász alapította, ma már a múzeumot állatkert, afrikai kunyhók, póni lovaglási, tevegelési és rodeó bika lehetőség és légvárugráló játszótér is kiegészíti. Tökéletes program a családnak.

Iván (25): „Évek óta hobbim a barlangászat, Badacsony közelében a két kedvenc barlangom a balatonedericsi Csodabogyós barlang és a szentgáli kőlik. Mindkettő kiváló túraprogram nem gyakorlott barlangászoknak, hobbitúrázóknak is.”

Iván ötlete: Balatonederics, Csodabogyós-barlang, Szentgáli kőlik
Balatonederics közelében, a Keszthelyi-hegység keleti peremén nyílik a fokozottan védett Csodabogyós-barlang, amely Magyarország tizedik, a Dunántúlnak pedig hatodik leghosszabb barlangja. A barlang jelenleg ismert járatainak hossza összesen 5200 m, mélysége -121 m. Egyes – az itt ismertetett túrák által is érintett – szakaszokon (Függőkert, Meseország stb.) dunántúli viszonylatban igen sok és változatos képződményt (cseppkövek stb.) találunk. Óriási, látványos hasadékai mintegy természetes geológiai szelvényként mutatják be a barlangot magába foglaló felső-triász Edericsi Mészkő Formáció rétegeit. Szentgáli kőlik: A Déli-Bakony fokozottan védett barlangjának kialakulásával, évmilliók emlékeivel overallos túrákon ismerkedhetnek meg a 10 évesnél idősebb érdeklődők. A földalatti időutazás során bepillanthatnak négy évezrede itt élt elődeink életébe is. A barlangaszáshoz felszerelést biztosítunk látogatóinknak. A Szentgál központjában található bázistól kb. 20 perces sétával közelíthető meg a barlang.
Egész napos programötletek egyenesen balatoni turistáktól

Rita (35): „A barátainkkal egy tavalyi balatoni pihenés során próbáltuk ki a golfozást. Fantasztikus élmény volt – a sport nagyon élvezetes, a szabad levegő, a táj… mindenkinek érdemes kipróbálni!”

Rita ötlete: Golfclub Imperial Balaton – Becehegy
Sportos időtöltés gyönyörű környezetben – golflecke a Balaton partján! A kb. 55 Hektáros területen, egy 18 lyukú Par70-es Championship golfpálya épül, amelyet a nemzetközileg ismert D.I. Hans Georg Erhardt tervezett. Ez a pálya egy érdekes kihívás minden játékos számára. A számos szétszórt bunker mellett a Fairway határvonalát kísérő természetes növényzet is akadályt alkot.

Ida (44): „Aki a Balatonnál pihen, és egész napos kikapcsolódást keres – ne hagyja ki Keszthelyt! A Festetics kastély, a csodálatos móló, a sétálóutca kávézókkal, a marcipán vagy a babamúzeum... Reggeltől estig akad program.”

Ida ötlete: Városnézés Keszthelyen
A több mint negyedévezredes Festetics-kastély építését 1745-ben Festetics Kristóf kezdte. Az akkor 34 termes épületet a XVIII. és XIX. században háromszor átépítették, bővítették, így ma 101 helyiséggel büszkélkedhet és ezzel Magyarország három legnagyobb, barokk kastélyainak egyike lett. A park több évszázados fáinak lombjai alatt nyári estéken klasszikus színházi előadásokat élvezhet az ide látogató vagy gyertyafényes, zenés éjszakai kastély-látogatáson vehet részt. A kastélykert hátsó traktusában áll a kocsi ház és istálló díszes épülete, amelyben a Hintómúzeumot találjuk. Múzeumok: babamúzeum, panoptikum, csigaparlament, Marcipánmúzeum, Rádió és Televízió Múzeum. Kollégáink kérésére örömmel állítanak össze egy személyre szabott keszthelyi kirándulást.

Patrícia (9): „Az unokatestvérem itt lakik a Balatonon, ezért neki nagyon jó, mert nyáron fürödhet minden nap a Balatonban. Tavaly kirándultunk Zalaszántóra, és ott megnéztünk egy malmot, meg egy érdekes templomépületet. Nagyon szép helyen jártunk.”

Patrícia ötlete: Kotty-vízimalom, Sztupa - Zalaszántó
Az elhanyagolt épületet a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság vásárolta meg, 2003-ban az épület felújítására, 2004-ben a bemutatóhely kialakítására került sor. A zalaszántói sztupa egy dél koreai buddhista szerzetes elhatározásából épült, a béke, boldogság, megvilágosodottság szimbólumát képviseli. A 24 méter átmérőjű és 30 méter magas építményben elhelyezték Buddha földi maradványát.

Olga (66): „A balatoni pancsolást nekünk egy hévízi tófürdőzés teszi teljessé. A hévízi gyógyvíz jótékony hatásai, számos kezelés, masszázs… és hozzá Hévíz kedves, hangulatos utcái, cukrászdái, sétaterei.”

Olga ötlete: Hévízi újjászületés
Csodálatos zöld környezetben várja Vendégeit a világon egyedülálló Hévízi gyógytó. A tó körül elterülő erdős parkok és a város védett növényvilága a nyugodt pihenés és gyógyulás záloga. A fürdőváros tiszta levegője és barátságos atmoszférája, az itt-élők vendégszeretet mind fokozzák a gyógyhatást. A tó egész évben várja vendégeit, mivel a víz hőmérséklete télen sem csökken 22 C° alá, nyáron pedig eléri a 38 C°-ot is. A forrásbarlangból másodpercenként előtörő 410 liternek köszönhetően a tó vize három és fél nap alatt teljesen kicserélődik, ezáltal folyamatosan tiszta marad.

Viktor (54): „A Balaton egyik legszebb része a Tihanyi félsziget. Csodálatos kiránduló célpont, a központjában a Bencés Apátsággal, melyből csodálatos kilátás nyílik a környékre, ugyanakkor maga az apátság is számos látnivalót rejt. Nyáron koncerteket is szerveznek.”

Viktor ötlete: Tihany – Bencés Apátság
950 év óta van Bencés Apátság a Tihanyi félszigeten. Az altemplom -Király kripta- egyik legértékesebb középkori építménye a mai Magyarországnak. A gazdag díszítésű barokk templom annak a korszaknak a tanúja, amely a pusztulás után az újjáéledésről beszél. Hangversenyek, állandó és további kiállítások várják a Vendégeket.

Livi (33): „Ha egy badacsonyi szállodában pihennék, biztosan eltöltenék egy napot Balatonfüreden. A sétálóutca, a kikötő, a móló, a cukrászdák, üzletek… valódi balatoni hangulat. A környék legkiválóbb kiránduló célpontja pedig a Lóczi-barlang. Az egész napos móka egy kis csónakázással is kiegészíthető”.

Livi ötlete: Balatonfüredi kirándulás
A Lóczi-barlang a város központjától autóval 5 perc alatt, gyalog 1 órás sétával elérhető. A barlang megtekintése érdekes kiegészítője lehet Balaton környéki programunknak. A fokozottan védett barlanghoz turistajelzés vezet a vasútállomástól (zöld sáv) és a Jókai-kilátótól (zöld háromszög). A barlangot szép és változatos oldás formák, a hegy felépítését bemutató vékonyréteges mészkőfalak jellemzik.

Panna (11): „A tesóimmal minden csúszdát ki akarunk próbálni ha nyaralunk, apa ezért tavaly elvitt minket Zalaegerszegre, ahol az Aqua Cityben hullám és ugrómedence is volt, meg twister és kamikáze csúszda is...”.

Panna ötlete: Zalaegerszeg AquaCity
Az AquaCity igazi élménypark, ahol a család minden tagja megtalálja, amire vágyik! Míg a nagyok csúszdáznak, vagy valamelyik medencében strandolnak, az apróságok a bébi medencében pancsolhatnak, a nagyobbacskák pedig a gyerekmedence csúszdáit élvezhetik, vagy birtokba vehetik a játszóteret. Strandröpi, -kézi,- foci-melyiket szeretnéd? Nálunk mindháromra van lehetőség! 7,5 ha területet, 5,6 millió liter vizet, több mint 6000 m2 vízfelületet. Bő egy óra Badacsonytól!
Egész vagy több napos programötletek egyenesen balatoni turistáktól

Pál (49): „Az unokám még nagyon kicsi, de tavaly elvittük a Veszprémi Állatkertbe és nagyon élvezte – nem beszélve a bámulatos környezetről, ahol az állatkert fekszik. A családi programot Veszprém óvárosi részében és a várban egy kis sétával folytattuk.”

Pál ötlete: Veszprémi vár és állatkert
A Veszprémi Állatkert a belvárostól kis sétával elérhető, a festői szépségű, legendáktól övezett Fejes-völgyben fekszik. A völgyben olyan hagyományos állatkerti állatok láthatók, mint az egzotikus élőhelyről származó nagymacskák, a hatalmas méretű kamcsatkai medvék, de érdekességek is, mint például a játékos madagaszkári félmajmok. Számos, eddig nem tartott állat, mint például pampanyúl, kapibara látható már az Állatkertben, illetve a nemzetközi fajmegmentő program keretében érkezhetett egy, Magyarországon csak Veszprémben látható dzselada-pávián csapat is. A csodálatos Veszprémi vár: barokk arculatot kapott, itt található a város látnivalóinak zöme. Remek kilátóhelyek és fontos programhelyszínek is találhatók itt.

Zsófia (66): „Aki a „nagy” Balatonnál pihen, annak bizony a Kis-Balatont is meg kell néznie. Amellett hogy horgászparadicsom, amit a férjem imád, olyan gyönyörű helyek vannak itt, mint a kápolnapusztai bivalyrezervátum, a Kis-Balato ház, a Diás vagy a Kányavári sziget.”

Zsófia ötlete: Kis-Balaton túra
Kápolnapuszta – Bivalyrezervátum: a Kis-Balaton élővilágát bemutató kiállítást, bivalytörténeti bemutatót és sétautat alakítottunk ki játékos elemekkel, pihenőhelyekkel és kilátópontokkal, ahonnan távcsőből kémlelheti a tájat a látogató. A fogadóépületben lehetőség van kiadványok, ajándéktárgyak megvásárlására, illetve frissítők fogyasztására. Diás sziget: A Diás-szigeti túra keretében bemutatjuk a "Matula kunyhót", valamint a "Berek" írója, Fekete István és a természettudós Vönöczky Schenk Jakab emlékszobáját. A Diás-szigeti túrák kiindulópontja, találkozóhelye: Kis-Balaton Kutatóház

Márk (35): „A barátnőm imádja a virágokat, így elhatároztam, hogy meglepem egy piknikkel valami gyönyörű virágos helyen. A zirci arborétum a Balatontól autóval egy óra, és már az oda út is gyönyörű, az arborétumban pedig a legszebb növények között sétáltunk.”

Márk ötlete: Zirc – Arborétum
Mintegy hatszáz fa- és cserjefaj, illetve fajta szín- és formagazdagságát élvezheti az idelátogató. Az arborétumot a Cuha-patak szeli át, a bejáratnál egy kis tavat táplálva. Az itt úszkáló vadkacsákon kívül még sokféle madár reptét és hangját figyelhetjük meg az ösvényeken sétálva. A bejáratoknál kiadványok, ajándéktárgyak és díszcserjék megvásárlására van lehetőség.

BalatonA Balatoni Hajózási Zrt. kirándulásaiA kirándulásokra programszervező kollégáinknál jelentkezhetnek, és további információkat kaphatnak.

Tihanyi túra borkóstolóvalKellemes borkóstolóval egybekötött ebéden vehetnek részt vendégeink Tihanyban.

A tihanyi kikötőből városnéző kisvonat szállítja a résztvevőket a Tihanyi Apátsághoz, ahol Tihany nevezetességeit tekinthetik meg, utána egy hangulatos pincéhez vonatoznak vendégeink, ahol ötféle bort és paraszttálat (hidegtál) kóstolhatnak meg. A borkóstoló után visszautazás a tihanyi kikötőbe.

Grill partyCsodálatos panoráma, fenséges ízek a Tünde nosztalgiahajó fedélzetén.

Másfél órás sétahajózás grill-vacsorával egybekötve, melynek során megcsodálhatják a Balaton egyik legromantikusabb látványosságát, a nyári alkonyt.

Naplemente túraA Balaton egyik legromantikusabb látványossága a nyári alkony vízről megtekintve.

Ezt vendégeink is átélhetik egy kellemes hajókázás során.

A hajóút alatt igény szerint pezsgőt vagy üdítőitalt szolgálunk fel.

Gyermekhajó1 és 1,5 órás sétahajózás fergeteges bohócprogrammal.

Wake board pálya, VonyarcvashegyA wakeboard a vízisí egy fajtája, mely egyre nagyobb népszerűségre tesz szert világszerte. Az ötlet alapja a sípályákon használt kábeles sífelvonó volt, amely a vízisízőket képes a vízen megfelelő sebességgel szállítani. Érdemes kipróbálni, egyedülálló élmény!

Sokan Keszthelyi pálya néven ismerik, pedig valójában a pálya a vonyarcvashegyi strand Keleti sarkában fekszik. A pálya: 5 oszlopos nagyon kedvező kezdők számára, de a profikról se feledkeztek meg, két pálya elemek is találhatók, a modern igények szerint slider és kicker is. Szolgáltatás: A stégen található egy öltöző és 200m2 napozó stég teszi még komfortosabbá az odalátogatók tartózkodását.


Oszd meg másokkal is Bonvino élményt:
Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Winess hétköznapok
Hétköznapi pihenés a bor és wellness jegyében.
Kisfaludy-ház étterem
"A Balaton gyöngyszeme"
Akciók és csomagajánlatok
29 900 HUF / fő / 2 éj -től
32 900 HUF / fő / 2 éj -től
49 900 HUF / fő / 3 éj -től
49 900 HUF / fő / 3 éj -től
Közösségi oldalak